Avontuurlijke Herfsttuin Expeditie in de Tuinen Mien Ruys

0
88

Leer jaarrond tuingenieten met de auteurs van Avontuurlijk Tuinieren.

“Avontuurlijk Tuinieren doe je het hele jaar door”, zeggen de auteurs Nienke Plantinga en Katja Staring van het boek ‘Avontuurlijk Tuinieren kan iedereen’. Op zaterdag 26 oktober lanceren zij in de Tuinen Mien Ruys het bijbehorende tuindagboek Tuinschrift in de Tuinen Mien Ruys. Dat doen ze met een Avontuurlijke Herfsttuin Expeditie. Geef je gauw op, want vol=vol.

Het Tuinschrift Avontuurlijk Tuinieren is een dagboek voor alle tuinbezitters. Een enthousiasmerend cadeau voor in de schoen of onder de boom. Het is een vervolg op ‘Avontuurlijk tuinieren kan iedereen’, de tuinboekbestseller die dit jaar verscheen bij de KNNV Uitgeverij. Een bezielend boek over ontspannen natuurtuinieren. Nienke en Katja: “En ons Tuinschrift helpt je daarbij nog weer extra in de praktijk, doordat je het hele jaar je eigen tuinervaringen bijhoudt. Zo er ontstaat een betere band met je tuin en het keven erin, én krijg je een persoonlijk aandenken aan je tuin van dat seizoen. En volgend jaar begin je weer opnieuw.” Voor € 9,95 is het Tuinschrift te koop in de boekhandel.

{loadmoduleid 136}

Ga mee op avontuur zaterdag 26 oktober in de Tuinen Mien Ruys

Op zaterdag 26 oktober nemen de auteurs je mee op avontuur door de herfsttuin. Ga mee op ontdekkingstocht met Nienke en Katja door de Tuinen Mien Ruys en zie hoe een late oktobertuin nog kan verrassen, bekoren en inspireren voor je eigen tuin. “Dit is de periode waarin je juist nog heel goed planten kunt toevoegen, de grond is nog warm van de zomer. En in de winter kun je het beste heesters en bomen planten. Dus heb je plannen voor komend seizoen, dan kun je die nu al gestalte geven. Ook kun je van ons horen wat je dan nu in de grond zet voor jaarrond bloei. Avontuurlijk Tuinieren doe je het hele jaar door”, aldus de auteurs. “Er is altijd wel wat te doen, of juist: te laten. En vooral de komende periode is uitermate geschikt voor het bedenken van nieuwe plannen en het opdoen van ideeën”. Precies voor dat doel hebben ze naast hun boek het Tuinschrift uitgebracht.

Programma Avontuurlijke Herfsttuin Expeditie zaterdag 26/10

12.30 uur   Inloop bij de entree van Tuinen Mien Ruys (eventueel is lunch apart te boeken)
13.00 uur   Ontvangst met koffie of thee
13.15-15.30 uur Ontdekkingstocht en inspiratiesessie
Vanaf 15.30 uur Vrij rondzwerven door de Tuinen Mien Ruys

Kosten: € 19,95 (incl. entree Tuinen Mien Ruys, koffie/thee en het Tuinschrift in een goodiebag, met daarin bolletjes en dvd).

Er is speciaal gelegenheid om het boek Avontuurlijk Tuinieren (€ 24,95) en het Tuinschrift (€ 9,95) aan te schaffen bij de auteurs. Een leuk cadeau voor in de schoen en onder de boom! Graag betalen met Pin.

Opgeven
Er is plaats voor maximaal 25 deelnemers. Opgeven kan via: [email protected]