‘Walking Dinner’ voor ondernemers uit gemeente Hardenberg

0
76

De gemeente Hardenberg houdt tijdens de Dag van de Ondernemer op vrijdag 15 november vanaf 17:30 uur een netwerkbijeenkomst in het gemeentehuis. Ondernemers worden hier bedankt voor hun bijdrage aan de Hardenbergse economie met een ‘walking dinner’ en afsluitend een speech van inspirator Jim Stolz.

Wethouder Alwin te Rietstap: “De ondernemers verdienen een dag waarop ze worden bedankt. Ze leveren een grote bijdrage aan onze samenleving, want dankzij de ondernemers worden er banen gecreëerd. Daarom nodigen we alle ondernemers uit de gemeente Hardenberg uit om op vrijdag 15 november samen met ons de Dag van de Ondernemer te vieren.”

{loadmoduleid 136}

Smakelijk programma

Tijdens de netwerkbijeenkomst worden op verschillende verdiepingen in het gemeentehuis kleine gerechten geserveerd door topchefs uit de regio. Er is voldoende gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Afsluitend is er een ‘pep-talk’ van Jim Stolz. Hij is schrijver, ondernemer en bekend geworden als de oprichter van TEDxAmsterdam. Jim Stolz vertelt over innovatie, technologie en ondernemerschap.

Dag van de Ondernemer

MKB-Nederland heeft de derde vrijdag van november uitgeroepen tot ‘Dag van de Ondernemer’. Op de Dag van de Ondernemer worden ondernemers in Nederland in het zonnetje gezet. De ondernemers worden bedankt voor hun lef en doorzettingsvermogen. Door het hele land zijn er verschillende activiteiten. Dit jaar is de Dag van de Ondernemer op vrijdag 15 november.