Worden jullie het Rozentrio 2020?

0
355

Van maandag 27 juli tot en met zaterdag 1augustus 2020 wordt de 50e Dedemsvaria georganiseerd. Een speciale editie!! Gedurende de Dedemsvaria feestweek vormt een Rozentrio HET gezicht van Dedemsvaart.

Willen jullie deze speciale editie als Rozentrio meemaken?

Voor 2020 is het Dedemsvaria bestuur op zoek naar nieuwe gezichten. Tot 1 februari 2020 kunnen dames van 18 jaar en ouder zich per email aanmelden via [email protected]. Dit natuurlijk op de meest creatieve manier! De kandidaten worden verzocht een foto mee te sturen.

{loadmoduleid 136}

Van de kandidaten wordt verwacht dat zij spontaan, actief en gedurende de gehele feestweek beschikbaar zijn. Ook moeten zij in de aanloop naar de feestweek van 2020 beschikbaar zijn voor promotiedoeleinden, daarom is het van belang dat zij woonachtig zijn in Dedemsvaart of in de directe omgeving.

Het minitrio wordt gezocht in de leeftijdscategorie 9-11 jaar (basisschoolleerling) en moet beschikbaar zijn op 27 juli en 29 juli .

De inschrijving sluit op 1 februari 2020. Daarna gaat het bestuur zich over de aanmeldingen buigen en zal er een eerste selectie worden gemaakt. De uiteindelijke verkiezing vindt plaats voor publiek en een onafhankelijke jury in MFC de Baron. De exacte datum voor deze verkiezingsavond zal later worden bekend gemaakt!