Bert Meulendijk Kemper Profiler Workshop!

0
181

Op 1 december zal Bert Meulendijk in Theater Dina een workshop geven omtrent de Kemper Profiler; de hypermoderne versterker die de gitaarwereld op zijn kop heeft gezet!

De Kemper Profiler staat erom bekend dat ze alle mogelijke gitaargeluiden tevoorschijn kan toveren zonder het gedoe van grote versterkers, kasten of pedalboards. In tegendeel! De Kemper Profiler zit verpakt in een stijlvol, digitaal, pakket ter grote van een kleine koffer. De Profiler werkt met zogeheten ‘Profiles’, profielen waar een bepaald geluid aan vastzit, bijvoorbeeld een imitatie van een prachtige vintage-versterker of juist een gloednieuw geluid dat nergens anders mee verkregen kan worden.

{loadmoduleid 136}

Bert Meulendijk wordt alom geprezen voor zijn gebruik van de Kemper Profiler, evenals het maken van uitstekende ‘Profiles’. Onder de naam Bert Meulendijk Profiles verkoopt hij wereldwijd de gitaargeluiden die hij in elkaar zet, vrijwel elke gebruiker van de Kemper Profiler heeft dan ook de profielen van Bert ingeladen.

Tijdens de workshop zal Bert alle ins- en outs van de Kemper Profiler bespreken en uiteraard laten horen hoe deze klinken, bijzonder is dat Bert nooit dergelijke workshops geeft. Naderhand zal er nog tijd zijn om de verschillende Kemper modellen te bekijken, waaronder de nieuwe ‘Stage’! Uiteraard zullen er ruim voldoende Kemper’s op voorraad zijn! 

Meer info & tickets