Vintage & Rare Boutique Guitar Show

0
123

De V&R Boutique Guitar Show is een nieuw initiatief om je een unieke kans te geven om handgemaakte gitaren, versterkers en effecten uit een verzameling van de beste gitaarbouwers en boetiekbouwers ter wereld te ervaren. U zult al deze prachtige producten kunnen zien, proberen en kopen.

Dit initiatief wordt georganiseerd door Vintage & Rare, een marktplaats, platform en community die al geruime tijd voet aan de grond heeft in de gitaarindustrie! Vintage & Rare en The Fellowship of Acoustics zijn al jaren partners en kijken ernaar uit samen te werken om deze unieke kans te bieden.

{loadmoduleid 136}

Dit is een van de zes shows in de Europese tournee en de enige stop in Nederland is bij The Fellowship of Acoustics, het evenement duurt twee dagen. Vrijdag 6 december om 16:00 uur beginnen we het evenement met een paar drankjes en kijken we voor het eerst naar alle prachtige gitaren en gear. De volgende dag gaat de show door van 10:00 tot 17:00 op zaterdag 7 december. Het evenement wordt gesponsord door Lundgren Guitar Pickups.

Entree is volledig gratis en vrije inloop is uiteraard welkom! U bent welkom gratis een ticket te reserveren via deze website, maar dit is niet verplicht.

Een aantal van de bouwers die te zien zullen zijn, zijn; Tonfuchs guitars (Germany), Fredholm Guitars (Sweden), Valenti Guitars (Italy), Vuorensaku Guitars (Finland), Hans guitars & repairs (Germany), Westerberg Guitars (Sweden), Norwegian Wood Series (Norway), Stoll Guitars (Germany), Ergon Guitars (Portugal), Teuffel Guitars (Germany), Diezel Amplification (Germany), Greuter Audio (Switzerland), Carl Martin (Denmark), Olsson Amps (Sweden), Shin-ei Effects Pedals (US), Dreamer Guitarworks (Brazil), Jürss Guitars (Sweden), ROZAWOOD (Czech Republic), Soulman Pedalboards (Finland), Rufini Fine Instruments.

Meer info & tickets​