Medewerkers handlamineren gezocht

0
182

Voor de afdeling glasvezelversterkt polyester is Fox Industries op zoek naar medewerkers die intern tot het vak handlamineren opgeleid willen worden. Hierbij word je stap voor stap opgeleid tot een volledige productiemedewerker die zelfstandig de meest verschillende polyester vormdelen kan produceren. Er zijn binnen de afdeling diverse specialisaties waarin je kan doorgroeien. Een opleiding is niet vereist, alle leeftijden kunnen instromen. Fox Industries B.V. is een modern familiebedrijf in Dedemsvaart. Interesse? Stuur je C.V. naar [email protected].

{loadmoduleid 136}

Fox Industries BV

Fox Industries BV is een modern bedrijf dat alles in huis heeft voor een volledige productcyclus: ontwerp, productie en logistiek. Deze website geeft daarvan een overzicht.

Zij streven ernaar met de opdrachtgever een duurzame relatie op te bouwen door niet alleen de productspecificaties maar ook de logistiek in de kwaliteitsnorm te betrekken.

De medewerkers van Fox Industries BV zijn gespecialiseerd in CNC verspaning, (robot)lassen, polyester, engineering en assemblage.

Fox Industries BV is onder andere actief in de braches agro, automotive, bouw, jacht- en scheepsbouw, machinebouw, medisch, recreatie en sport, specials en technische service.