Ontmoet een maatje tijdens de maatjesontmoetingsavond

0
69

Andere mensen ontmoeten staat centraal tijdens de maatjesontmoetingsavond op dinsdag 17 december om 19.30 – 21.00 uur in de Baron te Dedemsvaart. De avond is bestemd voor iedereen die een maatje zoekt of juist een maatje wil zijn.

De Stuw houdt in 2019 meerdere maatjesontmoetingsavonden in Dedemsvaart. ‘Een laagdrempelige avond waar andere mensen ontmoeten centraal staat. Is iemand bijvoorbeeld op zoek naar een maatje om een kopje koffie mee te drinken of een leuke activiteit mee te ondernemen? Of ben je vrijwilliger en wil je graag een ander helpen met het doen van bijvoorbeeld boodschappen of de administratie? Tijdens deze avond is er alle mogelijkheid om een maatje te vinden’, vertelt Marlon Ruben namens De Stuw.

{loadmoduleid 136}

It takes 2

Bij het vinden van een maatje zijn eigen wensen en voorkeuren erg belangrijk. Tijdens de ontmoetingsavond krijgt men de kans verschillende mensen te ontmoeten, zodat samen gekeken kan worden of twee mensen iets voor elkaar kunnen betekenen. Naast dat de eigen vraag centraal staat bij het vinden van een geschikt maatje, vraagt De Stuw na te denken wat iemand zelf voor een ander kan betekenen

Welkom

Iedereen is welkom. Er is behoefte aan veel nieuwe mensen, zodat men elkaar kan ontmoeten en de kans op het vinden van een maatje groter wordt. ‘Mensen die het spannend vinden om te komen of een vervoersprobleem hebben, mogen bij ons aan de bel trekken. Samen zoeken we naar een oplossing.’

Locatie en opgeven

De Maatjesontmoetingsavond is dinsdag 17 december, aanvang 19.30 uur, in de Baron aan de Julianastraat 54 in Dedemsvaart. Mensen die willen deelnemen kunnen zich opgeven bij Marlon Ruben van De Stuw via 0523-267478 of [email protected]