Ontmoeten centraal op nieuwjaarsreceptie 7 januari

0
81

Het college van burgemeester en wethouders nodigt alle inwoners, ondernemers, verenigingen en instellingen uit voor de nieuwjaarsbijeenkomst op dinsdagavond 7 januari 2020. De bijeenkomst wordt gehouden in het gemeentehuis van 19.30 uur tot 23.00 uur in het gemeentehuis. Ook dit jaar staat elkaar ontmoeten centraal.

De nieuwjaarsbijeenkomst biedt een mooie gelegenheid om samen terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken op 2020. Door een kort afwisselend programma hoopt de gemeente een breed publiek aan te spreken en zo gezamenlijk van start te gaan in het nieuwe jaar.

{loadmoduleid 136}

Net als vorig jaar is het ontvangst buiten net voor de ingang. Het college van B&W heet iedereen persoonlijk welkom om u een goed en gezond 2020 te wensen. Tijdens de inloop speelt het mannenkoor Crescendo/KNA Gramsbergen. Vervolgens gaat iedereen naar binnen en staat er een kopje koffie klaar. Om 20.15 uur houdt burgemeester Jan Willem Wiggers zijn nieuwjaarstoespraak. Cabaretier Joep Deudekom sluit met zijn optreden het officiƫle gedeelte van de bijeenkomst af. Daarna is er volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van meerdere proeverijen van streekgerechtjes.

Aanmelden

Inwoners en ondernemers kunnen zich aanmelden via www.hardenberg.nl/nieuwjaarsbijeenkomst

Programma

  • 19.30 uur: Ontvangst door college van B&W (buiten)
  • 20.15 uur: Nieuwjaarstoespraak burgemeester Jan Willem Wiggers
  • 20.25 uur: Cabaretier Joep Deudekom
  • 20.40 uur: Regio Hardenberg smaakt naar meer…
  • 23.00 uur: Einde nieuwjaarsbijeenkomst