3FM Dj’s in kader Serious Request van Ommen via Balkbrug naar Zuidwolde

0
79

De DJ’s van 3FM Frank en Eva liepen in het kader van Serious Request vanaf Ommen in zes uur via Balkbrug naar Zuidwolde. Daar was op het het kerkplein de finish voor Frank en Eva en gaven zij het stokje aan Sander en Herman door voor hun tocht naar Groningen. Ook burgemeester Roger de Groot was precent. Hij overhandigde een donatie van 300 euro aan de DJ’s. Het geld was gedoneerd voor een optreden van burgemeester Roger de Groot. Hij speelt namelijk gitaar en zingt ook. Meestal liedjes van bijvoorbeeld Boudewijn de Groot. Overigens kan er voor dit optreden nog steeds gedoneerd worden. Het is de bedoeling dat dit optreden ook wordt opgenomen en weergegeven via YouTube. Vanaf het kerkplein lopen de DJ’s Sander en Herman nu dus naar Groningen. Het eindpunt van Serious Request

{loadmoduleid 136}