Brandweer IJsselland bedankt werkgevers

0
122

Van al onze brandweermannen en –vrouwen zijn er ruim 800 vrijwilliger. Deze vrijwilligers rukken in 90% van de gevallen als eerste uit als zij een melding krijgen. Zij voeren deze taak uit naast hun reguliere baan en dat vereist veel flexibiliteit van de werkgever. Brandweer IJsselland wil daarom deze werkgevers bedanken.

{loadmoduleid 136} 

Dankzij hun bereidheid en steun kunnen wij dag en nacht klaarstaan voor hulpvragen van onze burgers. Wij mogen op deze werknemers rekenen, zodat wij onze taak kunnen uitvoeren.

Gevelbordje

Werkgevers in de regio ontvangen daarom een gevelbordje van Brandweer IJsselland. Met dit gevelbordje kunnen zij laten zien dat ze samen met hun werknemer bijdragen aan de veiligheid in de samenleving. Zo werken we samen aan een (brand)veilige omgeving.

Wij hopen dat we op hun steun mogen blijven rekenen, voor nu en in de toekomst.