Picknick in Dedemsvaart

0
81

Na een periode waar er weinig mogelijkheden waren tot ontmoeting, wil De Stuw in samenwerking met de Historische Vereniging Avereest graag de inwoners van Dedemsvaart de mogelijkheid bieden om gezellig samen te komen middels het organiseren van een picknick.

Op donderdag 9 juli vindt deze picknick plaats  op het terrein van de Kalkovens van 12.00 uur tot 14.00 uur.

{loadmoduleid 136}

Over het gehele terrein, zullen met inachtneming van de RIVM richtlijnen, tafels, stoelen en partytenten (bij slecht weer) geplaatst worden voor een ieder die behoefte heeft aan een gezellig samen zijn. Er is plek voor maximaal 40 personen dus reserveer snel!

Lijkt het je leuk om te komen? Bel dan naar De Stuw via telefoonnummer 0523 267478 of mail naar [email protected] en geef je op.

Ook voor een (vervoers)vraag kan er contact opgenomen worden met De Stuw en zullen we samen tot een passende oplossing of antwoord komen.

Kosten: 5 euro per persoon (inclusief drinken).

{loadmoduleid 136}