Corona actueel maandag 19 oktober 2020

0
98

Laten we elkaar beschermen. Het coronavirus heeft teveel ruimte gekregen en daarom gaan wij nu over tot een gedeeltelijke lockdown. Alle maatregelen zijn genomen met één doel: het beperken van contactmomenten en reisbewegingen. Ontmoet elkaar dus zo min mogelijk, beperk de sociale contacten. De reguliere zorg wordt meer afgeschaald, ouderen worden ook in onze regio meer besmet: laten we in onze regio elkaar beschermen!

{loadmoduleid 136}

In de veiligheidsregio IJsselland zijn afgelopen week 1065 besmettingen geconstateerd, dat zijn er 98 meer dan een week eerder. Vandaag zijn er 200 besmettingen, dat zijn er 56 meer dan afgelopen vrijdag.

1x per week schaalt de landelijke overheid de regio’s in op niveau o.b.v. het weekgemiddelde. Regio IJsselland zit nu nog op niveau “zorgelijk”.

Besmettingen per dag Gemeente Hardenberg

{loadmoduleid 168}

{loadmoduleid 136}

Besmettingen per dag VR IJsselland

{loadmoduleid 158}

{loadmoduleid 136}