Man ernstig gewond na mishandeling door scooterrijder

0
76

Een 41-jarige man is op zondagavond 13 september voor zijn huis aan het Bastion in Balkbrug mishandeld. Het slachtoffer sprak een groepje van vier mannen aan die die avond met hun scooters in de straat rondhingen.

Nadat de mannen het slachtoffer eerst flink uitgescholden hadden, stapte een kale man uit de groep naar voren en sloeg het slachtoffer hard in zijn gezicht. Het slachtoffer raakte hierdoor ernstig gewond aan zijn oog.

{loadmoduleid 136}

Van de dader is het volgende signalement bekend:

 • man van 25-35 jaar oud
 • kaal of heel kort geschoren haar
 • grof postuur
 • lichte huidskleur
 • hij reed op een crèmekleurige retroscooter

De tweede verdachte:

 • was 25-35 jaar oud
 • had kort haar
 • was langer dan 1.80 meter
 • had lichte huidskleur
 • droeg die avond een zwart t-shirt
 • reed op een zwarte scooter Peugeot Vivacity.

{loadmoduleid 136}

De andere twee mannen reden op een opvallende rode scooter en een grijs/blauwe scooter.

Mogelijk hoorden deze mannen bij een groep van circa 20 scooterrijders die die avond een feestje zouden hebben gevierd in Balkbrug en omgeving. Dit waren mannen van verschillende leeftijden, mogelijk vrienden of collega’s. De politie beschikt over informatie waaruit blijkt dat een deel van deze groep scooterrijders uit de omging van Hoogeveen komt, zo’n 20 kilometer ten noorden van Balkbrug. Mogelijk zijn ze met scooters naar Balkbrug gereden die avond.

Vragen

Beschikt u over informatie over deze mishandeling? Of weet u wie de kale man op de crèmekleurige scooter is? Laat een tip achter via het tipformulier van de politie.

{loadmoduleid 136}