De Stuw biedt extra ontmoetingsactiviteiten aan

0
416

De jongerenwerkers en sociaal werkers van de Stuw merken dat het aantal inwoners dat zich eenzaam voelt (als gevolg van de coronamaatregelen) toeneemt.

Voor deze groep inwoners en voor een ieder die behoefte heeft aan ontmoeting organiseert de Stuw vanaf eind december onder de noemer ‘Op de koffie’ extra ontmoetingsmomenten in Dedemsvaart en Hardenberg.

{loadmoduleid 136}

Vanaf donderdag 24 december (m.u.v. donderdag 31 december) kunt u iedere donderdag tussen 14.00 uur en 16.00 uur ‘Op de koffie’ in Dedemsvaart bij ’t Dok. ’t Dok bevindt zich op de begane grond van Buitengaats (Schuttevaer 75) en heeft een eigen ingang waar vrijwilligers klaar staan om bezoekers te ontvangen.

In het nieuwe jaar is er ook in Hardenberg de mogelijkheid om ‘Op de koffie’ te gaan. Vanaf 7 januari bent u iedere woensdagmiddag tussen 14.00 uur en 16. 00 uur welkom in de ruimte van de Buurtkamer (Burgermeester Bramerstraat 92).

In coronatijd is het helaas niet mogelijk om spontaan binnen te wandelen. U kunt zich aanmelden bij de Stuw wanneer u ‘op de koffie’ wilt via het telefoonnummer 0523 -267478. Zou u graag willen komen, maar heeft u vervoersproblemen of lijkt het u leuk om mee te helpen als vrijwilliger bij ‘Op de koffie? Ook dan kunt u contact met De Stuw opnemen.

{loadmoduleid 136}