Ze trokken groene provincie in

0
181
Ze trokken groene provincie in

SLAGHAREN – De leden van fotoclub FotoSlag in Slagharen pakken, na een lange periode van coronamaatregelen, inmiddels de draad weer op. Op zaterdag 30 april vertrokken ze naar Drenthe. Dat Drenthe een groene provincie is weten de meeste mensen inmiddels wel maar wist je ook dat er in het voorjaar in Drenthe een aantal hele mooie tulpenvelden zijn? De regio Midden-Drenthe is perfect om mooie foto’s te maken van de kleurrijke tulpenvelden en tulpenpluktuinen en waar het bovendien nog heerlijk rustig is om je hobby uit te oefenen!

Een bollenregio die helemaal in opkomst is, is Midden-Drenthe. Hier is het aantal bloembollenkwekers de laatste jaren behoorlijk gestegen.

Zo vind je in de omgeving van Smilde en Hijken heel wat mooie tulpenvelden, die door het massatoerisme nog niet ontdekt zijn. Je kunt hier, met een uitgezette autoroute, vanuit Assen langs de tulpenvelden van Smilde, Hooghalen, Zwiggelte en Hijken rijden. Leden van FotoSlag konden en hebben hun hart opgehaald. Heb je interesse om enkele foto’s te bekijken, dan kun je ze vinden op; www.fotoslag.nl. Eventueel kun je je daar ook aanmelden om lid te worden van FotoSlag.