BLUF!

0
97
BLUF!

DEDEMSVAART – De jongerenwerkers van De Stuw dagen de jeugd uit gemeente Hardenberg uit! In juni 2022 vindt het project BLUF plaats in de gemeente Hardenberg. Alle jongeren tussen de 10 en 30 jaar, woonachtig in de gemeente Hardenberg, mogen gratis meedoen aan dit toffe project.

BLUF is een wedstrijd voor jongereninitiatieven. Maar wat is nou een jongereninitiatief?
Een jongereninitiatief is een idee, plan of droom die vanuit jouzelf (als jongere) komt. Wat dit is, hangt helemaal van jou en jouw idee af. Dit kan bijvoorbeeld gaan over; je eigen of andermans talent ontwikkelen, een ander helpen of blij maken, nieuwe of andere mensen leren kennen of je eigen omgeving opfleuren.

Op 29 en 30 juni vinden de voorrondes plaats in de Voorveghter te Hardenberg en in De Gashouder te Dedemsvaart. Hier strijd je om het winnen van een mooi geldbedrag en ondersteuning bij het realiseren van jouw mooie idee. De beste zes gaan door naar de finale op 7 juli in De Gashouder in Dedemsvaart!

Durf jij je droom na te jagen?! BLUF, dat jij de uitdaging aangaat.
Meld je aan vóór 3 juni op www.gewoonactief.nl/bluf. Hier vind je direct meer info over het project!

Heb je vragen? Bel of stuur dan een appje (06-82563874) of mailtje ([email protected]) naar Mirthe Binnenmars (jongerenwerker bij De Stuw).