PIGH en De Stuw gaan samen voor een dementievriendelijke samenleving

Beursvloermatch verzilverd

0
19
De Stuw Sociaal Wek

HARDENBERG – Vrijdag 24 maart jl. is de Beursvloermatch tussen Platform Inclusief gemeente Hardenberg en De Stuw verzilverd. De partijen hebben tijdens de Beursvloer van juni 2022 afgesproken om een bijdrage te leveren aan een dementievriendelijke samenleving. PIGH en De Stuw vinden het namelijk belangrijk dat iedereen mee kan blijven doen, ook mensen met dementie.

Vrijdag 24 maart was het dan zover! Een groep vrijwilligers van de Infohuizen en PIGH hebben de training ‘Goed omgaan met dementie’ gevolgd, verzorgd door Janet Potgieter en Annette van Beek. Op interactieve wijze was er aandacht voor het herkennen van dementie en het omgaan met lastige situaties. De training wordt aangeboden door Samen Dementievriendelijk en is gratis voor vrijwilligers.

Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met De Stuw, Irma Hegeman 06-38703017.