Open bedrijvendag Dedemsvaart – 15 april 2023

0
51
Open bedrijvendag Dedemsvaart – 15 april 2023

DEDEMSVAART – Op zaterdag 15 april 2023 is er van 10 tot 16 uur weer een Open Bedrijvendag in Dedemsvaart. Voor scholieren en studenten, voor inwoners van Dedemsvaart en omstreken en voor andere belangstellende is dit een unieke kans om een kijkje in de keuken van verschillende bedrijven te nemen. Om 10.00 uur zal de Open Bedrijvendag bij Duport BV geopend worden door wethouder Alwin te Rietstap.

De Open Bedrijvendag Dedemsvaart wordt georganiseerd door de ondernemersvereniging IKA (Industrie Kombinatie Avereest) en wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Hardenberg. ‘Het is goed dat de inwoners van Dedemsvaart en omstreken de kans krijgen om te zien wat een prachtige bedrijven we hier hebben. Bovendien is het voor de bedrijven een mooi moment om potentiële nieuwe medewerkers kennis te laten maken met hun bedrijf’, benadrukt Leo Linde, voorzitter van de IKA.

De Open Bedrijvendag is voor iedereen! Ben je nieuwsgierig naar wat er bij de bedrijven gebeurt? Laat je dan verrassen. Wil je graag van baan veranderen? Pak dan je kans om binnen bedrijven alvast de sfeer te proeven. Zit je nog op school en moet je een richting kiezen? Laat je dan overtuigen door enthousiaste verhalen van medewerkers. Kies welke bedrijven je wilt bezoeken en maak er een mooie dag van!  Meer informatie: www.wiewildatniet.nl/openbedrijvendag.