Auto slaat over de kop na botsing met boom

0
194
Auto slaat over de kop na botsing met boom

DEDEMSVAART – Op de Zuidwolderstraat botste zondagavond een auto op een boom en vloog hierna over de kop en bleef op de kop op de straat liggen. De bestuurder kroop gewond uit zijn voertuig. De met spoed opgeroepen brandweer hoefde geen reddende handelingen te verrichten. Wel hielpen ze met het stabiliseren van de gewonde man en het naar de ambulance overbrengen van het slachtoffer. Er kwamen overigens drie ambulances ter plaatse waarvan dus 1 daadwerkelijk werd ingezet. Vermoedelijk is er bij de melding over meerdere gewonden gesproken. Ook de trauma heli met het MMT kwam nog naar de ongevalsplek maar omdat de ambulance verpleegkundigen aangaven dat ze het ongeval onder controle hadden en het Mobiel Medisch Team niet meer nodig hadden landde de heli niet meer, maar vloog terug naar hun basis op Groningen airport Eelde.