19.9 C
Dedemsvaart
zondag 4 juni 2023

SPORT

Veertien projecten krijgen financiële bijdrage uit Lokaal Sport- en Beweegakkoord

Veertien projecten die inwoners in de gemeente laten bewegen hebben een bijdrage gekregen uit het Lokaal Sport- Beweegakkoord. De projecten variëren van een minirun tot een beweegpark, en van beweeglessen tot hardlooproutes. Ook in 2021 is geld beschikbaar voor projecten die inwoners laten sporten en bewegen. Een aanvraag kan tot 1 juli 2021 worden ingediend via www.gewoonactief.nl.

EVENEMENTEN

Omroep NOOS live aanwezig bij Avond4Daagse Dedemsvaart

Ook in Dedemsvaart staat dit jaar, van dinsdag 6 tot en met vrijdag 9 juni, voor wandelliefhebbers weer de Avond4Daagse op de planning. Om niks van dit wandelfestijn te hoeven missen, is Omroep NOOS speciaal voor u, vier dagen live bij het evenement vertegenwoordigd om hiervan verslag uit te brengen. U kunt de vierdaagse dus live volgen via radio, tv en de onlinekanalen van Omroep NOOS.

Open bedrijvendag Dedemsvaart – 15 april 2023

Op zaterdag 15 april 2023 is er van 10 tot 16 uur weer een Open Bedrijvendag in Dedemsvaart. Voor scholieren en studenten, voor inwoners van Dedemsvaart en omstreken en voor andere belangstellende is dit een unieke kans om een kijkje in de keuken van verschillende bedrijven te nemen. Om 10.00 uur zal de Open Bedrijvendag bij Duport BV geopend worden door wethouder Alwin te Rietstap.

Rondom Rouwcafé

ZAKELIJK

VIDEO'S

Auto slaat over de kop na botsing met boom

Op de Zuidwolderstraat botste zondagavond een auto op een boom en vloog hierna over de kop en bleef op de kop op de straat liggen. De bestuurder kroop gewond uit zijn voertuig. De met spoed opgeroepen brandweer hoefde geen reddende handelingen te verrichten. Wel hielpen ze met het stabiliseren van de gewonde man en het naar de ambulance overbrengen van het slachtoffer.

VOLG ONS

1,346FansLike
281VolgersVolg
32VolgersVolg
- Advertisement -

KUNST & CULTUUR

Toneelgroep Oese Volluk speelt het blijspel José Passé an de Voart

De Noorderparkhaven, aan het pas ontsloten kanaal de Nieuwe Dedemsvaart, is geopend. Men verwacht dat jaarlijks duizenden boten, jachten, sloepen en kleine schepen door Dedemsvaart varen. José is begonnen als havenmeester en hoopt van de Noorderparkhaven een succes te maken.

Nomineer jouw favoriet voor de Overijsselse Cultuurprijzen

Nomineer nu jouw favoriete kandidaat voor de Cultuurprijs Overijssel en het Cultuurtalent van Overijssel. Wie maakte in het afgelopen cultuurseizoen voor jou het verschil? Wat sprong er het afgelopen jaar volgens jou uit? 

Leven in Corona tijd

In een tijdperk waarin we nu leven van coronavirus kunnen we thuis blijven zitten.  Wachten dat het overgaat. Invulling van de clubavonden op onze...

Wegens succes nogmaals op TV “Opoe in the War”

Tijdens het Bevrijdingsweekend bracht VechtdalLeeft TV het blijspel "Opoe in the War" op TV. Naar aanleiding van de vele reacties die hierop binnen kwamen...

‘De laatste sprong’. De zuidflank van Operatie Amherst op de grens van Overijssel en Drenthe’

Een boek over 60 Franse para’s bij Den Hulst, Staphorst, Balkbrug en Dedemsvaart op 7/8 april 1945 De grootformaat uitgave, geheel in kleur en...

NIEUWS

Wethouder Werner ten Kate overhandigt eerste exemplaar FRIS magazine

Het frisse, nieuwe FRIS magazine is uit. Wethouder Werner ten Kate overhandigt het eerste exemplaar aan Jarno Keizer bij camping Si-Es-An in Balkbrug. In het magazine staan verhalen van streekproducenten, smakelijke recepten, een winactie, evenementen en tips voor uitjes. Promotiestichting Gramsbergen deelt in het magazine het programma van het bostheater en een nieuw evenement: een avondmarkt met streekproducten.
Advertisment

NIEUWSTE ARTIKELEN

MEEST POPULAIR