donderdag, september 24, 2020
Nieuwe burgemeester van Hardenberg wordt vrijdag beëdigd
Dedemsvaart e.o.

Maarten Offinga wordt op vrijdag 25 september 2020 beëdigd als burgemeester van Hardenberg. Dit gebeurt tijdens een bijzondere raadsvergadering door Commissaris van de Koning van Overijssel de heer Heidema. De beëdiging is vanaf 15.00 uur live te volgen via www.hardenberg.nl/nieuweburgemeester.

Lees meer: Nieuwe burgemeester van Hardenberg wordt vrijdag beëdigd

Toename coronabesmettingen in IJsselland verontrustend
Dedemsvaart e.o.

Het aantal corona besmettingen is ook in IJsselland afgelopen dagen sterk toegenomen. Het belang om ons strakker te houden aan de basisregels is daardoor nog urgenter; om andere regionale maatregelen in de nabije toekomst te voorkomen.

Lees meer: Toename coronabesmettingen in IJsselland verontrustend

Minibieb Heemserveen
Dedemsvaart e.o.

Sinds 10 augustus staat er een minibieb voor aan de weg, bij de oprijlaan van Elfde Wijk 46. In deze bieb staan boeken die iedereen gratis mag lenen of omruilen tegen een ander boek.

De minibieb is er voor iedereen in onze buurt. Dus voel je vrij om mee te doen en ruil boeken, leen ze of voeg een paar boeken uit jouw boekenkast toe! Zo kan iedereen van elkaars boeken genieten.

Lees meer: Minibieb Heemserveen

Jonge helden gezocht voor Jeugdlintje gemeente Hardenberg
Dedemsvaart e.o.

De gemeente Hardenberg is weer op zoek naar kinderen en jongeren tot 18 jaar die zich op een bijzondere manier hebben ingezet voor anderen. Deze jonge helden komen in aanmerking voor het Jeugdlintje van de gemeente Hardenberg. Via de website www.hardenberg.nl/jeugdlintje kunnen alle inwoners hun jonge held voordragen. Op vrijdag 27 november 2020 worden de onderscheidingen uitgereikt.

Lees meer: Jonge helden gezocht voor Jeugdlintje gemeente Hardenberg

Als we niet oppassen, zijn we terug bij af
Dedemsvaart e.o.

Het gaat niet goed met de ontwikkelingen rond het coronavirus in ons land. Als we niet oppassen, zijn we binnen afzienbare tijd terug bij af. Dat willen we voorkomen. Daarom worden enkele landelijke maatregelen aangescherpt.

Lees meer: Als we niet oppassen, zijn we terug bij af