vrijdag, september 25, 2020
Opening Eetcafé Dedemsvaart valt goed in de smaak

Maandagavond 11 november was de opening van het Eetcafé Dedemsvaart. ‘Niet zomaar weer’ een eetgelegenheid in Dedemsvaart, maar echt bedoeld als nieuwe ontmoetingsplek voor inwoners die het zat zijn om iedere avond alleen achter hun bord eten te zitten en graag in contact komen met anderen.

‘We kijken terug op een geslaagde avond. Het was natuurlijk ontzettend leuk om gelijk vol te zitten, maar wat ik nog veel belangrijker vind om terug te horen, is dat de bezoekers een gezellige avond hebben gehad en graag terugkomen’, aldus Marlon Ruben van De Stuw. ‘Dit geeft het belang van ontmoetingsplekken als deze ook echt weer’.

Het Eetcafé is een initiatief van De Stuw. Het draait volledig op vrijwilligers en leerlingen van het Vechtdal College. Een mooie combinatie waarbij jong en oud van elkaar leren en waarbij De Stuw ook haar speciale dank uit wil spreken naar het Vechtdal College voor het faciliteren van de ruimte.

Iedere maand staat er iets anders op het menu. Houd hiervoor de Facebookpagina Eetcafé Dedemsvaart in de gaten, of vraag naar het menu bij de aanmelding.

Het Eetcafé Dedemsvaart vindt iedere 2e maandag van de maand plaats in het Vechtdal College (Botermanswijk 1). Er is plek voor 40 bezoekers. Kosten voor een maaltijd zijn 4 euro. Opgave kan via telefoonnummer 0523-267478 (De Stuw) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..