donderdag, september 24, 2020
Woningbrand met gewonde in Dedemsvaart
Video's

In een bovenwoning van een duplexwoning aan het Wilgenroosje in Dedemsvaart is donderdagavond brand ontstaan. De brandweer heeft het vuur geblust. Een man werd per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Over de oorzaak van de brand is niets bekend gemaakt.

Lees meer: Woningbrand met gewonde in Dedemsvaart

Vuilniswagen in brand in Dedesmvaart
Video's

Het vuilnis in een vuilnisauto vatte op de Lange wijk in Dedemsvaart vlam. De brandweer heeft het vuur geblust, waarna het vuilnis op de vuilstortplaats gelost is en de brandweer de rest heeft afgeblust. De oorzaak van de brand is nog onbekend.

Lees meer: Vuilniswagen in brand in Dedesmvaart

Wat is het nut van "Social Distancing"?
Video's

NOS op 3 legde eerder al uit hoe belangrijk het begrip 'flatten the curve' is in de coronacrisis. Nu een ander begrip: social distancing. Alleen hoogstnoodzakelijk naar buiten en als het even kan: 1,5 meter afstand. Maar waarom?

Lees meer: Wat is het nut van "Social Distancing"?

Wat corona met je doet
Video's

Maandag 23 maart richtte premier Rutte zich in een persconferentie in het bijzonder tot jongeren: houd je aan de sociale afstand. Minstens 1,5 meter. Want beelden van dit weekend lieten heel wat anders zien.

Lees meer: Wat corona met je doet

Tractor met aanhanger op de kant in Balkbrug
Video's

Een tractor met aanhanger is iets na 12 uur op De Maat bij Balkbrug uit koers geraakt en op de kant terecht gekomen. De aanhanger met mest kwam op de straat terecht, de tractor in de sloot. Er raakte niemand gewond. Over de oorzaak is nog niets bekend.

Lees meer: Tractor met aanhanger op de kant in Balkbrug