donderdag, december 03, 2020
Grote zoekactie naar vrouw in Dedemsvaart
Video's

In de nacht van zondag op maandag zijn de hulpverleningsdiensten (brandweer, MMT, ambulancedienst en politie) in grote getale uitgerukt voor een persoon te water aan de Oude Zuidwolderstraat. De brandweer kwam met duikers en een waterongevallenvoertuig ter plaatse voor assistentie. De exacte achtergrond van het incident is momenteel nog niet bekend. De grote zoekactie waarbij brandweer uit de hele regio betrokken is concentreerde zich rond het kanaal bij streekmuseum "De Kalkovens". Volgens omstanders werd de vrouw al sinds zondagavond vermist.

Lees meer: Grote zoekactie naar vrouw in Dedemsvaart

Woningbrand met gewonde in Dedemsvaart
Video's

In een bovenwoning van een duplexwoning aan het Wilgenroosje in Dedemsvaart is donderdagavond brand ontstaan. De brandweer heeft het vuur geblust. Een man werd per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Over de oorzaak van de brand is niets bekend gemaakt.

Lees meer: Woningbrand met gewonde in Dedemsvaart

Wat corona met je doet
Video's

Maandag 23 maart richtte premier Rutte zich in een persconferentie in het bijzonder tot jongeren: houd je aan de sociale afstand. Minstens 1,5 meter. Want beelden van dit weekend lieten heel wat anders zien.

Lees meer: Wat corona met je doet

Vuilniswagen in brand in Dedesmvaart
Video's

Het vuilnis in een vuilnisauto vatte op de Lange wijk in Dedemsvaart vlam. De brandweer heeft het vuur geblust, waarna het vuilnis op de vuilstortplaats gelost is en de brandweer de rest heeft afgeblust. De oorzaak van de brand is nog onbekend.

Lees meer: Vuilniswagen in brand in Dedesmvaart

Wat is het nut van "Social Distancing"?
Video's

NOS op 3 legde eerder al uit hoe belangrijk het begrip 'flatten the curve' is in de coronacrisis. Nu een ander begrip: social distancing. Alleen hoogstnoodzakelijk naar buiten en als het even kan: 1,5 meter afstand. Maar waarom?

Lees meer: Wat is het nut van "Social Distancing"?