vrijdag, september 25, 2020
Hét platform voor ondernemen in de gemeente Hardenberg vandaag online
Zakelijk

Op dit platform www.ondernemeninhardenberg.nl kunnen ondernemers nieuws, zakelijke evenementen, informatie en vooral elkaar (gaan) vinden. Het portal kreeg door de coronacrisis in razendsnel tempo een definitieve vorm en speelt in op de wens van veel ondernemers. Eén overzicht van alles wat je als ondernemer wilt weten. Het Ondernemershuis van het Vechtdal en Startershuis Doen pakten dit op, om samen met de gemeente Hardenberg dit platform te ontwikkelen.

Lees meer: Hét platform voor ondernemen in de gemeente Hardenberg vandaag online

Plantenverkoop in de Tuinen Mien Ruys geopend
Zakelijk

De Tuinen Mien Ruys zijn helaas gesloten maar wij zien juist nu hoeveel mensen genieten van hun eigen tuin om daarin bezig te zijn en om de gedachten te verzetten. Daarom is de plantenverkoop in de Tuinen geopend. Na het maken van een afspraak bent u welkom.

Op het Hof vindt u een mooi assortiment met vaste planten die voorzien zijn van labels met informatie zodat u een goede keuze kunt maken.

Een afspraak maken kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0523 614774

Voor meer informatie kijk op de website: http://www.tuinenmienruys.nl/nl/577/verkoop-2.

Lees meer: Plantenverkoop in de Tuinen Mien Ruys geopend

‘Walking Dinner’ voor ondernemers uit gemeente Hardenberg
Zakelijk

De gemeente Hardenberg houdt tijdens de Dag van de Ondernemer op vrijdag 15 november vanaf 17:30 uur een netwerkbijeenkomst in het gemeentehuis. Ondernemers worden hier bedankt voor hun bijdrage aan de Hardenbergse economie met een ‘walking dinner’ en afsluitend een speech van inspirator Jim Stolz.

Lees meer: ‘Walking Dinner’ voor ondernemers uit gemeente Hardenberg

Ondernemers openen Recreatie Vakbeurs met netwerkontbijt
Zakelijk

Platform Gastvrij Hardenberg nodigt ondernemers in de vrijetijdssector uit, voor het netwerkontbijt op dinsdag 26 november a.s. om 8.15 uur in Evenementenhal Hardenberg. Eind november vindt alweer de 18e editie plaats van de grootste vakbeurs voor de recreatie sector. Het platform grijpt dit moment aan om gezamenlijk met Vechtdal-ondernemers effectief met elkaar te netwerken en vervolgens de beurs te openen.

Lees meer: Ondernemers openen Recreatie Vakbeurs met netwerkontbijt