PartsNL Dedemsvaart zoekt “Nieuwe ondernemers”

0
315

PartsNL Dedemsvaart is op zoek naar een enthousiaste ondernemer, die het stokje over wil nemen van Gerwin en Tiny Drogt. Het ondernemers echtpaar is inmiddels 10 jaar met succes samen actief in de winkel sinds de start in 2010. Consumenten uit de weide regio vinden de weg naar de service gerichte onderdelenwinkel in het centrum en deze is dan ook niet meer weg te denken uit het winkelaanbod van Dedemsvaart.

{loadmoduleid 136}

Omdat het erg druk is in de winkel en Gerwin ook een fulltime baan heeft op het hoofdkantoor van PartsNL, is het niet meer te combineren voor het gezin met 2 kinderen, en hebben ze met pijn in hun hart besloten om de winkel te koop aan te bieden.

Het gaat ons voornamelijk om iemand die net als wij bereid is dat stapje extra te doen voor de klant, dat is wat deze winkel tot een succes heeft gemaakt en zorgt dat de klant graag terugkomt

aldus Gerwin & Tiny

{loadmoduleid 136}

Om de toekomstige overname kandidaat een goede start te kunnen geven, willen Gerwin en Tiny ook op financieel vlak meedenken om tot een goede overname-deal te komen. Belangrijk is dat de nieuwe ondernemer een vliegende start kan krijgen en zo kan zorgen dat de kwaliteit en service van de winkel gewaarborgd blijft.

De winkel is aangesloten bij de landelijke PartsNL franchiseformule, gespecialiseerd in reparatieonderdelen voor huishoudelijke apparaten en heeft een duidelijke webshop. Tevens verkoopt PartsNL alle mogelijke reinigingsproducten en verbruiksartikelen voor in en om het huis. Hierbij kun je denken aan een zeer groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, smartphone-accessoires en vele andere handige artikelen en oplossingen voor jouw huishouden.

Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Gerwin Drogt.
Mobiel: 0629256710
Email: [email protected]

{loadmoduleid 136}