DEDEMSVAART – Op zaterdag 18 mei en zondag 19 mei om 20.00 uur worden de bezoekers van het Hapjes Dag Foodtruckfestival in Dedemsvaart getrakteerd op twee onvergetelijke avonden vol onvergetelijke herinneringen, muziek, dans en plezier!

(Advertentie)
ABBA Experience en Q-music Foute Party komen naar Foodtruckfestival Hapjes Dag!

Op zaterdag 18 mei betreedt de ongeëvenaarde ABBA Experience het podium. Bereid je voor op een magische avond vol glitter en glamour, waar de tijdloze hits van ABBA tot leven worden gebracht door één van de beste tributebands van Nederland. Dans en zing mee op klassiekers als “Waterloo”, “Dancing Queen”, “SOS”, “Mamma Mia” en nog veel meer. Mis deze unieke kans niet om de magie van ABBA live te ervaren!

“Om het feest compleet te maken hebben wij DJ Erik Docter gestrikt. Erik zal tijdens de pauzes van ABBA Experience de regie overnemen en zorgen dat jullie voetjes van de vloer blijven. Erik Docter is al meer dan 25 jaar een begrip als DJ in het oosten des lands. Met deze enorme bak aan ervaring zal hij de Hapjes Dag tent gegarandeerd op z’n kop zetten”, aldus organisator Arsanio Wiet.

Op zondag 19 mei wordt het festival afgesloten met een knallend eindfeest: Q-Music The Party! Laat je vier uur lang meevoeren op de allergrootste FOUTE HITS die stiekem helemaal niet fout zijn. Van Village People tot Backstreet Boys, van Party Animals tot de Macarena en Rainbow in the Sky, alle iconische hits komen voorbij om de dansvloer te laten schudden.

Daarnaast kondigt Hapjes Dag met trots aan dat de komende edities worden opgedeeld in een dag- en avondprogramma. Het dagprogramma is gratis toegankelijk voor alle bezoekers en biedt een uitgebreide selectie aan Foodtrucks en gezellige activiteiten voor kinderen.

Ben jij een echte ABBA of Foute Party fan? Dan mag je Hapjes Dag niet missen. Ben jij een echte ABBA of Foute Party fan? Dan mag je Hapjes Dag niet missen! Bestel nu je kaarten via www.hapjes-dag.nl en verzeker jezelf van een onvergetelijk weekend vol onvergetelijke herinneringen, muziek en plezier!

Share.