DEDEMSVAART – Zaterdag 13 april vanaf 20.15 uur staan er twee prijswinnende, aanstormende cabarettalenten op de Gashouder planken. Cabaretiers die stiekem hun sporen al verdiend hebben in de comedywereld: Lonneke Dort en Thjum Arts.

(Advertentie)

Lonneke Dort is een snel rijzende ster binnen het cabaretcircuit. In 2017 won ze de juryprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival en in 2020 stond ze in de lijst met ‘Nieuwe Talenten’ van het NRC. Lonneke speelt een stuk uit haar cabaretshow ‘Wat mij betreft’. Met haar bijzondere stemgeluid, vermakelijke verhalen en liedjes komt ze lekker meedogenloos uit de hoek.

Thjum Arts heeft zowel de jury- als publieksprijs gewonnen op Cameretten 2021. De jury was lovend over zijn voorstelling ‘Tijdloos Genot’, waar hij in de Gashouder een stuk uit speelt. Thjum is een authentieke gast. Met doordachte humor. Een droogkomische antiheld. Met zijn intelligente grappen bekijkt hij alledaagse onderwerpen op een originele wijze.

Het wordt een avondje lachen, waarbij de grappen elkaar in hoog tempo opvolgen. Laat je verrassen door de grote namen van de toekomst!

Informatie en kaartverkoop www.gashouder-dedemsvaart.nl.

Share.
Exit mobile version