Politie deelt halsbanden voor honden uit

0
561

Ben jij een waakse hondenbezitter? Haal dan een halsband op!

De komende tijd deelt de politie halsbanden uit aan waakse hondenbezitters.
Het wordt weer vroeger donker en daarmee is helaas ook de tijd aangebroken dat er weer meer inbraken gaan plaatsvinden. Daarom is de politie project ‘Waaks’ begonnen.
Samen met hondenbezitters willen zij inbraken voorkomen en oplossen. Jullie laten je hond uit, kennen de wijk goed en het zal jullie dan ook snel opvallen als er iets niet pluis is. Met extra oren en ogen kunnen we de wijk veiliger maken.

{loadmoduleid 136}

Zie je iets verdachts? Bel dan 112!

Doe je mee? Spreek de politie aan en vraag om een bandje, of haal een bandje op het politiebureau of het gemeentehuis in Hardenberg. Op is helaas wel op, maar gelukkig kun je ook waaks zijn zonder bandje of zonder hond.