Classic cars of brommers kiek’n?

0
89

Het maandelijkse uitje van FotoSlag ging deze maand richting Nieuwleusen. De activiteitencommissie had bij Noordhuis Classics een afspraak gemaakt om een ochtend te mogen fotograferen. Een 9-tal clubleden had wel interesse om de oude klassiekers op de foto te zetten. Al had men geen idee wat voor “Classic cars” men zou aantreffen! Noordhuis Classics importeert namelijk zijn aanbod uit Californië vanwege het warme en droge klimaat daar. Het voordeel hiervan is dat de auto’s in topconditie verkeren.

{loadmoduleid 136}

Eenmaal binnen keken de fotografen van FotoSlag hun ogen uit. Niet alleen stonden er prachtige cars opgesteld, ook diverse oude motoren en brommers. Men vroeg zich al snel af: “Wat doen we, brommers kiek’n of de oude Classic cars fotograferen?”. Het resultaat van deze ochtend fotograferen kunt u bekijken op onze website: www.fotoslag.nl.

Hebt u na het zien hiervan ook belangstelling voor een actieve fotoclub, gevestigd in Slagharen, maar met leden uit de verre omtrek? Wij hebben één keer in de maand een clubavond (elke derde woensdag) waar allerlei zaken worden besproken en uitleg wordt gegeven op het gebied van de fotografie.

Maar vooral is het een gezellig samenzijn van mensen met dezelfde hobby/passie! Op onze facebookpagina (Fotoslag slagharen e.o ) kunt u nog meer te weten komen over de club. Mocht u interesse hebben om eens een clubavond bij te wonen of om meer informatie te krijgen over onze club, schroom dan niet en stuur ons een bericht.