De buurtkamers zijn geopend in 2022

0
278
De buurtkamers zijn geopend in 2022!

DEDEMSVAART – Deze ontmoetingsplek is er voor alle inwoners van de gemeente Hardenberg! Een multifunctionele ruimte waar in mogelijkheden wordt gedacht. De huiskamer van de buurt is natuurlijk een breed begrip maar het belangrijkste is dat mensen elkaar kunnen ontmoeten. Er kan worden deelgenomen aan activiteiten, er is ruimte om zelf een activiteit te organiseren of als u gewoon een kopje koffie wil drinken en te kletsen met andere mensen. Het is belangrijk om andere mensen te ontmoeten, zeker in een tijd waarin verbinding met elkaar te maken en behouden bij draagt aan een fijne leefomgeving!

Actief zijn en activiteiten:

Elke buurtkamer heeft zijn eigen activiteitenaanbod. Zo kunt u bijvoorbeeld aansluiten bij ‘eetcafé de Buurt’ in Hardenberg kern of de handwerk ochtend bezoeken in Slagharen. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd terecht bij de Sociaal Werker die de buurtkamer coördineert. Het motto luidt: ‘De Buurtkamer is er voor en door elkaar!’

Wij zoeken jou!

Kom in actie voor de buurtkamer! Heb je goede ideeën? Vind je het leuk om gastheer/vrouw te zijn? Ben je creatief en wil je wat bijdragen aan jouw buurt? Neem contact op met De Stuw om te kijken wat jij kunt betekenen voor de buurtkamer.

Een greep van activiteiten in de buurtkamers. (Onder voorbehoudt van de geldende corona-maatregelen op dat moment)

Hardenberg
Bijna dagelijks geopend! Met activiteiten als; ov-spreekuur, Eetcafé de Buurt, Digi-spreekuur Buurtkamer, Handwerkochtend, Interculturele vrouwenontmoeting, Sjoelen (wekelijks) en Schilderen (twee wekelijks).   
Dedemsvaart: Iedere dinsdag en donderdagmiddag geopend van 14.00 uur tot 16.30. Kom gezellig langs voor een kopje koffie, praatje en/of het spelen van een spelletje.  
Slagharen: * De buurtkamer is door de week elke dag geopend van 09:30 –12:00 uur en van 14:00 – 16:30 uur. Elke zondagmiddag van 14:00 – 16:30 uur * Elke dinsdag en woensdagmiddag creatieve ochtend van 09:30 – 12:00 uur *Elke derde dinsdag van de maand van 14:00 – 16:00 het Digi-inloopspreekuur * 17 februari: Thee, Tablets en Taartjes! Aanmelden via Marjolein Oldenhuis 0523-267478 *12 maart Bingo start om 14:00 uur, deelname is drie euroDe Krim: Elke dinsdagmiddag en vrijdagmiddag geopend van 14:00 uur tot 16:30 uur. Kom gezellig een kopje koffiedrinken, een potje kaarten of een praatje. Je bent van harte welkom!

Meer informatie

Neem voor meer informatie over bovenstaande activiteiten of vrijwilligerswerk contact op met de sociaal werkers van de Stuw via 0523–267478 of via onze website: www.destuw.nl.