DEDEMSVAART – Dinsdag 26 maart om 20.00 uur geeft schrijver Tommy Wieringa een boeiende lezing in de Gashouder, in samenwerking met de Bibliotheek Hardenberg/Dedemsvaart en MultiMedia The Readshop Dedemsvaart.

(Advertentie)
Tommy Wieringa in de Gashouder

Tommy Wieringa heeft veel bestsellers op zijn naam staan en wordt tot de groten in de Nederlandse literatuur gerekend. Zijn werk wordt wereldwijd vertaald. In 2005 brak hij bij het grote publiek door met zijn psychologische roman ‘Joe Speedboot’, waarmee hij voor veel literaire onderscheidingen genomineerd werd en de F. Bordewijkprijs ontving. Voor zijn roman ‘Dit zijn de namen’ ontving Wieringa de Libris Literatuurprijs en ‘De heilige Rita’ werd bekroond met de lezers- en juryprijs van de BookSpot Literatuurprijs. Wieringa is vaste columnist bij NRC Handelsblad.

In de Gashouder vertelt de populaire schrijver over zijn nieuwste boek ‘Nirwana’, dat in september 2023 verscheen. ‘Nirwana’ is een veelomvattende roman, historisch en sterk hedendaags, oer-Hollands en werelds. De roman vertelt het verhaal van drie generaties van een steenrijke familie met een (oorlogs)geheim en tegelijkertijd schrijft Wieringa levendig en kritisch over de grote vraagstukken van de twintigste en de huidige eeuw. Bijna 500 bladzijden boeiende literatuur die je niet weg kunt leggen, die ontroert en tot nadenken stemt.

In de Gashouder is er naast het beantwoorden van vragen gelegenheid om boeken van Wieringa te kopen bij de stand van MultiMedia The Readshop en zijn boeken te laten signeren.

Kaartverkoop en informatie www.gashouder-dedemsvaart.nl.

Share.